Роби Уилямс разкри тъмната страна на славата: Преследваше ме наемен убиец 

21 януари 2022 06:56   1494 прочита


 

Британският певец Роби Уилямс разкри тъмната страна на славата в скорошно интервю за в. „Мирър“. Той каза, че е бил мишена на наемен убиец и изненада мнозина с това изявление. 

„Никога не съм казвал това, но бяха платили на наемен убиец за главата ми. Никога не съм говорил за това публично. Това са неща, за които не говориш, когато станеш известен“, обясни певецът. 

47-годишният Роби разкри, че славата е най-трудното нещо в живота на голяма звезда. „В един момент от живота си бях невероятно известен. Станах популярен, когато бях на 17 години. На 16 бях в "момчешка група", а когато бях на 21 започнах солова кариера. Продадох 80 милиона албума, държах рекорда по брой продадени билети за един ден на турне. “ 

Той казва, че звездите трябва да се примирят с факта, че когато са известни, личният им живот си отива. „Искам да отида на нормални места, където обаче не мога да отида, защото хората искат да ме убият. Отнема известно време, за да се примириш с това. Чувствам безпокойство от срещи с непознати, а непознати искат да се срещат с мен и се чувствам некомфортно от това. Мисълта за това всъщност ме разстройва“, каза Роби. 


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката