Скандали от ревност тресат Радев и Ген. Деси 

30 април 2021 08:29   1 коментар   6728 прочита


  
Пристъпи на ревност са обзели първата дама Десислава Радева, която вече повече от година е извън обсега на прожекторите. Въпреки че отсъства от медийното пространство, съпругата на Румен Радев все още вършее на „Дондуков“ 2, където има свой кабинет. 

Президентшата не е престанала да ходи на работа, макар всъщност длъжността ѝ в държавната институция да не е много ясна. Макар да се води в изгнание, тя продължава да изпраща поздравителни картички и адреси от свое име, но и да следи кореспонденцията на съпруга си. Оказва се, че Деси проявява силна ревност по повод подаръците, които почитателки на Румен Радев изпращат лично до него в сградата на президентството. 

Дама на име Петя Трендафилова, видна последователка и защитничка на държавния глава, която често присъства на официалните му визити из страната, сигнализира във фейсбук, че му е изпратила армаган, който ѝ бил върнат обратно от куриерската фирма. „В президентството на Република България работят хора, които стопират изпратена до президента Румен Радев кореспонденция да не стигне до него. Исках да изпратя до държавния глава 2 книги и те ги връщат обратно под предлог „отказана от получателя“. Не вярвам самият президент Радев да стои при тези хора, работещи в деловодството. Имам съмнение, че в деловодството на президента Румен Радев работи и неговата съпруга и една от причините и главната причина е тя, защото тя така е наредила, а не самият президент Радев“, пише огорчената Петя. Тя е приложила и факсимиле от куриерската фирма, на което се вижда, че подадената от нея пратка от град Плевен е била отказана от получателя. 

Че Десислава е ревнива по природа, се видя още в началото на мандата на Радев. Тогава двамата попаднаха в комична случка по време на посещението им на нестинарски събор в странджанското село Българи. Докато ходеха триумфално, отново хванати за ръце, из централната улица на селото, изневиделица се появи атрактивна млада бразилка, която се залепи за държавния глава като гербова марка. Чужденката заговори Радев и успя да го разсмее, а после се намърда в прегръдките му за снимка. Реакцията на Ген. Деси обаче не закъсня и тя бързо се намеси, издърпвайки уж незабележимо мъжа си към себе си и хващайки го за ръка. Без да знае обаче, действието ѝ бе запечатано във видеоклип, който направи фурор в социалните мрежи. 

Самият Радев е споделял в свое интервю, че всъщност той бил по-ревнивият от двама им, но се опитвал да се владее. Проявите на Десислава обаче сочат тъкмо обратното. Припомняме, че миналото лято плъзна слух, че двамата са се разделили, а първата дама е забягнала при сина си Страхил в Америка. Впоследствие обаче двамата разсеяха мълвата, като се появиха на разходка по „Витошка“. 

Retro bg 
 
 
 


Още за: скандали   ревност   деси   Още от: Живот

Принтирай статия
1 коментар
30 Април 2021 11:07 | поручик Ржевский
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Оми "генералшата" явно е наясно как е свалила президента и се страхува някоя по-млада и по-дащна да не и го отмъкне, че иначе пак ще трябва да носи кафе на Слави Трифонов...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката