Скандална случка! Налагаха незрящ човек във Варна със собствения му бастун

27 септември 2021 06:07   1382 прочита


 
Скандалната случка е от петък вечер. Причината за нея е гневната реакция на баща с дете, покрай които минали двама незрящи с кучета водачи

Емоционален пост за нападнат незрящ човек предизвика силни вълнения във Фейсбук. Потребителка на социалната мрежа публикува в групата „Забелязано във Варна“ своя разказ на очевидец за това как незрящият ѝ баща е бил удрян със собствения му бастун в Морската градина във Варна.

Скандалната случка е от петък вечер. Причината за нея е гневната реакция на баща с дете, покрай които минали двама незрящи с кучета водачи.

Незрящият Кирил Кирчев се разхождал със семейството си в Морската градина заедно с тяхна също незряща приятелка. Кучето водач на Кирил било на повод, но на незрящата госпожа – възрастен лабрадор, обучен за водач, не било. Това подразнило бащата, защото детето му се страхувало от кучета, става ясно от разказа на Нели – дъщеря на Кирил, присъствала на грозните сцени.

В яростта си въпросният баща хванал бастуна на Кирил и го ударил с него през лицето, като му сцепил веждата.

Под емоционалния пост във Фейсбук, който публикуваме, закипя от полюсни мнения. В над 700 коментара потребители на мрежата яростно дискутират скандалната случка.

 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката