Сковаващ страх! Миро Дзвера към Мария: Ако одраскаш „Ламборгини”-то ми, ще си събираш костите из цяла София

07 февруари 2024 18:25   1 коментар   869 прочита


Попфолк дивата Мария шофира лъскаво червено „Ламборгини” по улиците на София, но всеки ден трепери зад волана. И то не защото не е добър шофьор, а защото може някъде да закачи скъпото возило, което й е подарък от третия й и настоящ съпруг. 
Мара Отварачката получи скъпото возило преди 10 месеца като подкуп от мъжа й да оттегли жалбата в полицията за зверския побой, който той й нанесе тогава. Тя се продаде за червеното „Ламборгини”, но с него получи и прекалено големи отговорности. 
Макар да го кара тя, по документи собственик на автомобила е Мирослав Соколов. Той заплашил жена си, че само да одраска леко колата и ще я пребие така, че да си събира костите от улиците на София. 
Това е и причината Мария да е забелязана да паркира колата в постоянен стрес. Тя избягвала маневрите на малки пространства, защото се страхувала да не закачи някъде бронята или нещо друго. 
Всяка вечер Миро правел обстойна инспекция на колата. Проверявал всичко и вън, и вътре, за да се убеди, че е като чисто нова. Причината е, че възнамерявал да я продаде, ако бизнесът му западне, без да го интересува, че тогава жена му ще остане без кола. 
Мария усеща, че парите на Миро са застрашени и затова опитва да си възвърне западналата кариера. Първата стъпка е изява в телевизионно предаване. Тази година изпънителката на „Спомен” ще вземе участие в „Като две капки вода”, където се надява да напомни за себе си. 
Crimes. bg 


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
1 коментар
07 Февруари 2024 23:08 | Zagan
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Psevdo mutri - imekqri i selki kurvi v taq dyrjava!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката