СЛЕД СКАНДАЛА С ГАЛКИН: Обявиха Алла Пугачова за зависима от хапчета 

21 септември 2022 11:04   3726 прочита


 

След като пожела да бъде обявена за чуждестранен агент в знак на солидарност със съпруга си, руската легенда Алла Пугачова беше обвинена, че е тежко зависима от лекарства. 

73-годшната певица публикува видео в социалните мрежи. На кадрите е с децата си от Максим Галкин Хари и Лиза, а докато показваше масата, на която семейството й е седнало, реши д се похвали и с медикаментите си. „Моите хапчета“, каза руската примадона на видеозаписа, ясно показвайки, че ползва лекарства. 

Известен факт в Русия е, че Пугачова от години страда от редица здравословни проблеми. Лекар обаче успя да разгадае каква е опаковката с хапчета, които певицата взима. Според Мариат Мухина, докторът на медицинските науки, диетолог и невролог, музикалната легенда приема медикаменти, за да подържа физическата си форма. 

Мухина смята, че примадоната си е направила бариатрична операция за отслабване. „И когато хранопроводът е пряко свързан с червата, микроелементите не се абсорбират. Тогава трябва постоянно да приемате лекарства. Ако не изпие всичко, ще развие анемия, човекът просто няма да оцелее“, отбелязва лекарят. 

Мухина смята, че е Пугачова имала и байпасна операция, която може да излекува диабет. Затова певицата трябва редовно да приема антикоагуланти и хранителни добавки за укрепване на сърдечния мускул. „Тоест планина от хапчета е нормалното състояние на Пугачова. Сигурно е на хормонална заместителна терапия. Без него Пугачова ще има остеопороза. Остеопорозата при жените може да доведе до фрактура на бедрото, а това е заболяване със 100% забавена смъртност “, сподели Мухина пред руската медия „Внимание“. 

Алла Пугачова напусна Русия малко след началото на войната в Украйна. Въпреки че не каза дума по въпроса, съпругът й Максим Галкин е шумен критик на Кремъл, с което успя дa си издейства статута на чуждестранен агент. Пугачова го защити и поиска Москва да обяви и нея за чуждестранен агент. 

Телеграф 


 

 


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката