Тежък удар за Фарук от "Завинаги"

08 април 2021 00:54   2120 прочита


Пълен провал на новия сериал с Йозджан Дениз

Новият сериал с известния турски актьор и продуцент Йозджан Дениз "Толкова дълго те чаках" прави финал, пишат турските медии, позовавайки се на информацията на наблюдателя Бирсен Алтунташ, цитирани от "Труд".

Според широко разпространената информация проектът ще приключи с 13-и епизод. Като причина за затварянето на проекта производителите посочват нисък рейтинг.

Създателите на сериала го позиционират като проект, който се различава от стандартите, благодарение на необикновените режисьорски ходове.
Сега проектът има само над 60 хиляди последователи и броят на публикациите, обсъждащи поредицата във Facebook, нараства всеки ден, но рейтингът по телевизията остава нисък.

Още с първия си епизод "Толкова дълго те чаках" не отговори на очакванията на продуцентите, както и на главния актьор в него - Йозджан Дениз, тъй като не влезе в десетката на най-гледаните телевизионни предавания. 

Иначе съставът на сериала е много силен. В допълнение към главните изпълнители Йозджан Дениз и Ирем Хелваджъоулу, в проекта участват звезди като: Йълдъз Кюлтюр, Джанер Шахин , Мустафа Угурлу и други.

Нека не забравяме обаче, че много турски сериали, които нямат особен успех в родината си, след това бележат изключителен успех в чужбина./Blitz.bg


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката