Новините на югозападна България
Eто я Корнелия Нинова като студентка Има за какво да завиждат на Божидар Чорбаджийски .. Мелания Тръмп издаде една от най-големите си тайни! Греховно горещото й тяло се дължи на…
   РегистрацияЗабравена парола

Ученик донесъл страшна рисунка в училище, когато учителите я видели, веднага се обадили в полицията...


7 декември 2017 08:55   2867 прочитаКогато видели тревожната рисунка, учителите се свързали с полицията, която бързо отишла при Едуардс, създателят на ужасната рисунка.

Откакто в тетрадката на ученик от основно училище във Флорида била намерена страшна рисунка, полицията арестувала 33-годишния Робърт Пол Александър Едуардс.

Чертежът показва масова стрелба в училище, което е в пламъци, а по хората, които тичат, стреля мъж с пистолет. Двама души лежат на земята в локва от кръв. Думите "Pau, Pau, Pau" и "aaa, bake" са написани на листа.

Когато видели обезпокоителното изображение, учителите се свързали с полицията, която бързо отишла при Едуардс, създателят на ужасната рисунка. Той бил арестуван и обвинен в заплахи, че ще нарани хората.

Засега обаче не е ясно как Едуардс е свързан с ученика, който донесъл рисунката в училището.

"Нашата страна твърде много пъти е понасяла ужасни трагедии в училищата. Затова на такива случаи гледаме изключително сериозно", казал шериф Майк Харисън. Той също така заявил, че Едуардс е разпитан в полицейско управление.

Инспекторите обаче не вярват, че Едуардс е имал намерение да извърши сценария от чертежа, обаче, с оглед на високата степен на масовите нападения в училищата и църквите в САЩ, полицията не искала да остави на случая.

Tocka.com.mk

Вени Иванова

Още за: ученик  рисунка  училище Още от: Живот

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печатВашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

 Реклама

   
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.