Удари от съдбата: Смела майка на шест деца преживя рака, но...

21 март 2020 08:53   2489 прочита


Синди се притеснявала, че може да се е заразила и заради това отишла при личния си лекар, но той я пратил да си стои вкъщи в изолация

Семейството на 42-годишната Синди Рутър от американския град Еверет преживява няколко удара на съдбата един след друг. Близките и роднините на младата жена сега трябва да се справят с мисълта, че тя вече не е между живите. Майката на шест деца успява да пребори рака, но е сред жертвите на коронавируса. Децата сега са пълни сирачета, баща им е починал преди няколко години. "Направо сме съсипани, та тя успя да пребори рака, но не и коронавируса, просто не можем да го приемем", така описва чувствата си Джесика, най-добрата приятелка на Синди.

Според нея тя не се чувствала добре още на 3-ти март, заради дългото лечение на рака имунитетът й бил сринат. Синди се притеснявала, че може да се е заразила с коронавирус и заради това отишла при личния си лекар, но той я пратил да си стои вкъщи в изолация. Няколко дни по-късно смелата майка била откарана до болница във Вашингтон, където починала от вируса. Три от децата на Синди са вече пълнолетни, но дори и за тях ситуацията ще е труднааа след смъртта на майка им.

Най-възрастният - син на 24 е решил да напусне университета, за да може да се грижи за по-младите си братя и сестри на възраст 13 - 14 и 15 години. Алексис, една от дъщерите на покойната Синди, е оставила и сърцераздирателно послание за майка си на профила си във Фейсбук. "Тези от вас, които някога са срещали майка ми, със сигурност знаете колко невероятна, смела, силна и загрижена беше", пише тя. За осиротелите деца в момента има кампания за събиране на средства на страницата GoFoundMe.com.

blitz.bg


Още за: майка   съдба   рак   Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката