За любовта няма решетки: „Влюбих се в затворник, който ми пишеше писма, сега сме женени и уикендите прекарвам в затвора“

15 февруари 2020 09:06   2660 прочита


Нина Хофлер веднага била привлечена от Майкъл, когато се запознали преди 14 години. Тя била като опустошена няколко месеца след това, като разбрала, че той е влязъл в затвора за 23 години за въоръжен грабеж. 30 – годишната Нина споделя, че веднага била привлечена от Майкъл, след като се запознали за първи път, когато тя била на 16 години. Когато арестували Майкъл за въоръжен грабеж, Нина не могла просто да се откаже от него.

Тя споделя: „Започнахме да си пишем писма, любовта ни просто бе твърде силна и решетките не можеха да я спрат, докоснах го физически за първи път 4 години след като се познавахме. За мен това не беше от значение духовната ни връзка ни свързваше за цял живот“. „Преди всичко ние бяхме най – добри приятели, няколко години по късно му казах, че той е мъжът за мен, а след това получих предложение за брак“, казва Нина В момента двойката се радва на любовта си, била тя и ограничена. Нина посещава Майкъл всеки уикенд, а семействата им са повече от щастливи, че те двамата са преоткрили себе си един в друг.

Thesun.co.uk


Още за: любов   затворник   затвор   Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката