Ќовините на югозападна Ѕългари€
–ецептата е толкова лесна, че може да € направите без да ви мигне окото - 3 рецепти с картофи, които... »зползваме този продукт ежедневно, а води до множествена склероза ќткрийте разликите! »рина Ўейк създаде гореща еротична илюзи€..
   –егистрац舫абравена парола

»дрис ≈лба е най-сексапилни€т мъж за 2018 година


7 ноември 2018 09:20   1166 прочита»дрис ≈лба бе об€вен за най-сексапилен жив мъж от списание People, предаде –ойтерс.

–одени€т в Ћондон 46-годишен актьор за€ви, че не можел да пов€рва, когато научил новината от списанието. “ой все пак довери, че усещането е при€тно и че това е при€тна изненада.

“ой е сред най-известните британски актьори - спечели «латен глобус за рол€та си в детективски€ сериал "Ћутър" на Ѕи Ѕи —и, снимал се е в американски€ сериал "Ќаркомрежа" и филмите "“ор: Ѕогът на гръмотевиците" и "“ор: —ветът на мрака".

—ред другите актьори и певци, получили същото признание от списанието в предишни години, са Ѕлейк Ўелтън,  рис ’емсуърт, јдам Ћавин, ƒжордж  луни, „анинг “ейтъм.

—амо двама други „небели“ мъже са об€в€вани за най-сексапилни, откакто People започна да присъжда титлата през 1985 година – чернокожи€т ƒензъл ”ошингтън (през 1996 г.) и ƒуейн „—калата“ ƒжонсън, чи€то майка е родом от —амоа, а баща му е чернокож канадец (през 2006 г.).

ќще за: »дрис ≈лба  мъж  списание ќще от:  расота

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.