Спонсори превърнаха Аманда в пластмасова кукла, интересна история

10 август 2018 09:34   2394 прочита


Главно действащо лице в днешния ни материал е едно 22-годишно момиче. Нейното име е Аманда Ахола, тя е родом от Финландия, а най-голямата ѝ мечта още от ранно детство е да прилича на кукла Барби. Въпреки крехката си възраст тя вече има десетки пластични операции, за да сбъдне своя блян.

Парите, необходими ѝ за първата интервенция, събира, работейки като чистачка. За следващите обаче успява да намери финансиране от богати мъже, с които се запознава онлайн. Това без свян споделя самата тя и подчертава, че си има приятел, а със спонсорите си не поддържа интимни отношения. "Това, че някой иска да плаща пластичните ми операции и сметките ми като цяло, не ме притеснява. Не виждам нищо нередно, щом в замяна не им се отплащам с физически контакт", споделя Аманда.

Момичето се е подложило на уголемяване на гърдите, липосукция, ринопластика и увеличаване на устните. След една от хирургическите интервенции тя получава церебрален оток и животът й е спасен на косъм. Това обаче не отказва младата дама от решението ѝ да се превърне в жива кукла Барби. "Мечтата ми е да изглеждам пластмасова, колкото по-изкуствена, толкова по-добре.

За мен Барби е перфектна и се надявам и аз да успея да се доближа до нейната перфектност някога. Когато хората ми казват, че изглеждам нереална и като кукла, това за мен е комплимент", искрена е 22-годишното момиче. Близките и приятелите на Аманда критикуват манията й, но тя е категорична, че мнението им не е важно за нея и няма да я откаже от мечтата ѝ да се превърне в кукла. "Те мислят, че съм отишла твърде далеч. Но аз не мисля така. Радвам се, че приятелят ми ме подкрепя, защото няма да се откажа. В бъдеще планирам да увелича и задните си части", признава момичето.

Woman.bg


Още за: момиче   кукла   барби   Още от: Красота

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката