Топлес снимка изяде главата на секси съдийка от Москва

23 май 2019 09:58   4910 прочита


Съдийка от Русия беше принудена да подаде оставка заради нейни голи снимки, изтекли в публичното пространство, след като телефонът ѝ бил хакнат. Това се случило месеци, след като тя проявила снизходителност към тийнейджъри в съдебната зала, които  били настроени срещу Владимир Путин, съобщава „Дейли Мейл“.  

Ирина Деваева напуска службата си, след като мобилният ѝ телефон бил хакнат и голата снимка била откраднати.  

Според официалната информация, красивата съдийка „напуснала по своя молба“, но има опасения, че тя е станала мишена на Кремъл заради въпросното дело.   Миналата година тя освободила от арест 18-годишната Анна Павликова и 19-годишната Мария Дубовик, които били с обвинение, че заговорничели срещу правителството на Путин. Заедно с още 8 заподозрени те били арестувани през март 2018 година.  

След пет месеца в ареста девойките били освободени.   Топлес снимката на блондинката била направена много преди тя да стане съдия в московския Дорогомиловски съд. Тя никога не я е споделяла от телефона си и не я е публикувала в социалните мрежи.  

Снимката е от 2016 година. Председателят на съда Олга Буковская и председателят на Московския съд Олга Егорова открили снимката с голите гърди на Деваева онлайн. По време на изслушването Егорова се разкрещяла, че няма да позволи подобна разпуснатост сред служителите си./Blitz.bg


Още за: снимка   съдийка   оставка   Още от: Красота

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката