Деси Радева направи голям моден гаф! (СНИМКИ)

07 март 2019 09:43   4 коментара   4550 прочита


Когато стане въпрос за мода винаги има какво да се забележи, каже и напише. Щом стане дума за съпругата на президента румен Радев – Десислава отново има много какво да се коментира.

Сега една постъпка на Радева прикова погледите на всички, а общото им мнение, че тя е направила голям моден гаф.

На всички вече е ясно, че една от любимите дизайнерки, на който президентшата се доверява и често облича нейни тоалети е Невена Николова.

През декември месец семейство Радеви бяха на официалната визита при крал Абдула II и кралица Рания в двореца в Аман в Йордания. Там съпругата на българския президент лъсна в красива дантелена рокля.

Навръх 3 март тази година президентът Радев пък даде прием по повод празника на България. Впечатление обаче направи облеклото на г-жа Радева. Всички забелязаха, е тя е със същия дантелен тоалет, с който бе и преди три месеца в Йордания.

„Вярно, че роклята й отива и й стой добре, но трябва ли да се явява два пъти на официални събития с нея?”; „Добре де, нали е президентша. Толкова ли може да смени тоалетите?”; „То вярно, че дрехите на тази дизайнерка са скъпи, но г-жа Радева не може ли да си вземе повече от една рокля от нея” – гласяха част от коментарите на хората, забелязали избора на г-жа Радева.

Други пък одобряваха постъпката й: „Всяка жена си има любима дреха. Може това да е нейната”; „Браво на президентшата – не харчи пари за глупости, а пести”; „Красива жена е – какво като два пъти е облякла една и съща дреха. Отива й”. / jenata.blitz.bg


Още за: Деси Радева   мода   гаф   Още от: Мода

Принтирай статия
4 коментара
07 Март 2019 10:33 | Въпрос:
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

А какво бихте казали, ако на всяка снимка е с различни рокли и костюми??? Знаем: Веднага ще ѝ направим сметка колко пари е прахосала, необходимо ли е да е толкова разточителна пред този беден народ. На този, същият народ, няма угодия!


07 Март 2019 16:08 | .........................
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Че то съпругата на английския престолонаследник носи едни и същи тоалети по няколко пъти, та Десито да не е нещо повече! Айде стига ни занимавате с глупости!
Друг е въпросът, че т. нар. президентша на всяка снимка изглежда като пълно "дърво" - никакво излъчване, никаква женственост.


08 Март 2019 14:56 | �����
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Хората по света и у нас нема какво да ядат, а они за какво се фанале.


08 Март 2019 19:20 | Баба
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Злобата вреди на тези, които я проявяват. Българинът вече е патологичен злобар.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката