Ето защо веднага трябва да изхвърлите тези неща от гардероба си

08 април 2021 01:17   2367 прочита


Разберете какво е т. нар. „двегодишно изхвърляне“ и защо е важно да го направите

Народът го е казал: „По дрехите посрещат, а по…“ останалата част всички я знаят, но за съжаление в днешно време все по-често хората се концентрират именно върху първите няколко думи от израза. Всички сме наясно колко важна е визията и облеклото в днешното общество.

Не всеки обаче може да се кипри със скъпи и маркови дрешки, обувки и аксесоари. Именно заради това jenata.blitz.bg реши да сподели как може да обновите гардероба си без да давате излишни пари за парцалки. Освен това преди време посочихме кои дрехи всяка жена трябва да премахне от гардероба си, защото мъжете ги ненавиждат.

Сега обаче от ще поговорим за това какви други неща трябва да изхвърлим от гардероба си и защо.

Съветите дойдоха от американска модна блогърка. Тя разкри, че „пречиства“ дрешника си поне четири път в годината – преди всеки нов сезон. Според нея, за да се радваме на красива визия, а и най-вече, за да се „наредят нещата в живота ни“, на първо място е необходимо да се анализират стари дрехи, аксесоари и обувки, но и да се направи т. нар. „двегодишно изхвърляне“. Според нея първи се изхвърлят т. нар. „двегодишни вещи“ – дрехи и аксесоари, които се съхраняват в гардероба от няколко години, но така и не използваме.

Отбелязва се, че е необходимо да се отървете от тях, тъй като те само заемат пространството. В допълнение, обикновено такива дрехи са трудни за комбиниране с други елементи на гардероба. Освен това блогърката съветва да се отървем от дрехите, които са ни с няколко размера по-малки или по-големи. Според нея, докато собственикът на подобни дрехи не достигне желаната фигура, тези дрехи вече ще излязат от мода. / jenata.blitz.bg


Още за: Още от: Мода

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката