Маникюр - тенденции за есен/зима 2020-2021

25 октомври 2020 13:48   3294 прочита


Вижте кои са актуалните тенденции при маникюра - от семпли телесни тонове до съблазнителни червени нюанси, от класическо черно до нокти, обсипани с камъчета и декорации. Маникюр - тенденции за есен/зима 2020-2021, пише Rozali.com.

Кои са модерните форми?

Къси нокти за удобство

През последните години късият маникюр е постоянна тенденция, независимо от сезона. Предимството му е, че се поддържа лесно и е удобен, ако в ежедневието си подлагате ръцете си на многообразие от дейности - миене на чинии, чистене, готвене, градинарство и т.н.

 

 

Заблуда е, ч късите нокти задължително правят пръстите визуално по-дебели. Ако подберете правилната форма и цвят на маникюра, късите нокти могат да изглеждат елегантно.

къси нокти

 

Дълги изкуствени нокти за драматизъм

Тази тенденция е на другата крайност. Ако късите нокти търсят естественото, дългите залепящи се нокти трябва да изглеждат изкуствено. Този маникюр почти винаги се прави за специален повод и изглежда много драматично. Дори да са лакирани в неутрален цвят, дългите изкуствени нокти не остават незабелязани. Те са любима тенденция на звездите за парти визия или официални събития.

дълги изкуствени нокти

 

Дълги бадемови нокти за елегантност

Дългите нокти с бадемова форма остават любими на почитателите на изискания, стилен и сдържан маникюр. Те издължават пръстите, затова и са любими на много жени.

 

Коя е перфектната форма за вашия маникюр? >>>

бадемовидни нокти

 

Стилето нокти за предизвикателни дами

Още едно драматично предложение при тенденциите за есен/зима 2020-2021 са стилето ноктите. Те са малко по-дълги и по-заострени от бадемовия маникюр.

 

 

Тази форма най-често се постига чрез изкуствени нокти. Стилето маникюрът почти винаги е в ярки цветове и с много декорации, за да се подчертае формата.

стилето нокти
Тенденции при маникюра - цветове и шарки

 

Нокти без лак

Започваме с най-семплата тенденция за есен/зима 2020-2021 - ноктите без лак. Безцветният маникюр е предпочитан от дамите, които не са почитатели на гел лака или са "в почивка" от гел маникюр. Най-често ноктите се покриват със заздравител или топ лак, който да пази плочката. Безцветния маникюр се среща предимно при късите нокти.

10 грешки, които увреждат ноктите >>>

Предимства и недостатъци на гел лака >>>

 

Маникюр е телесни тонове

Още една семпла и много елегантна тенденция за есента е маникюрът в телесни тонове. Това не означава непременно бежово, защото в тази група влизат и леко розовеещите нюанси, както и бледо кафявите. Маникюрът в телесни цветове лесно се комбинира с всеки стил на обличане. Подчертава красивата форма на ноктите, без да се набива на очи.

маникюр в телесни тонове

 

Разнообразие от черни маникюри

От неутралното към невъзможното да НЕ се забележи - черният маникюр бе любим на дизайнерите за есен/зима 2020-2021. Видяхме го както при класическите бляскави и матови лакове, така и при вариантите с декорации и рисунки.

черен маникюр

 

Червен маникюр в различни нюанси

Няма как червеното да не е сред тенденциите при маникюра. За есента и зимата ще го срещаме в многообразие от нюанси - от ярко червено до дълбоки наситени бургундски тонове. Червеният маникюр е страстен и открояващ се, но в същото време се комбинира лесно с повечето тоалети.

червен маникюр

 

Маникюр в много цветове

Многоцветният маникюр в няколко варианта ще е актуален през настоящия сезон. От една страна това са маникюрите, при които на двете ръце виждаме различни цветове, от друга - многообразие от нюанси на един нокът, от трета - симетрия при маникюра на цвете ръце, но различни шарки на отделните пръсти. Независимо коя идея изберете, многоцветният маникюр ще се забелязва.

многоцветен маникюр

 

Разноцветен френски маникюр

Класическият френски маникюр отдавна съжителства рамо до рамо в модните тенденции със своите разноцветни вариации. Така е и през есента - цветният френски маникюр е топ тенденция.адЦветен френски маникюр: 31 идеиНапред

 

Той е едновременно семпъл и закачлив, подходящ както за официален повод, така и за ежедневието.

цветен френски

 

Нокти с камъчета и 3D елементи

Пищно декорираните нокти са сред любимите тенденции на дизайнерите и звездните маникюристи. Тук вариантите зависят само и единствено от въображението. Видяхме нокти, украсени с камъчета, халки, пухчета, кристали, перли и какво ли още не. Най-актуални са 3D декорациите, които може и да не са подходящи за ежедневието, но пък грабват вниманието на всеки, който ви погледне.

маникюр с камъчета и декорации

 

Маникюр с метален блясък

Маникюрът с метален блясък също се очертава като топ тенденция, предпочитана от дизайнерите за представяне на колекциите. За есен/зима 2020-2021 преобладават ноктите, при които металическият цвят е само акцент, а не толкова доминиращ цвят. Златистото и сребристото са най-предпочитаните варианти.

маникюр с метален блясък


Още за: Още от: Мода

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката