Модни критики към Брижит Макрон

03 октомври 2019 09:17   2777 прочита


На 30 септември бивши и настоящи световни лидери се сбогуваха с френския президент Жак Ширак. Той почина миналата седмица на 86-годишна възраст. Службата беше в църквата „Сан Сюлпис“, която е втората най-голяма в Париж след катедралата Нотр Дам.

На литургията присъстваха и настоящата първа двойка на Франция – Еманюел Макрон и съпругата му Брижит. И двамата бяха облечени в черно, както подобава за случая. Въпреки това обаче, имаше и критици, които забелязаха нещо нередно в тоалета на първата дама.

Проблемът беше в дължината на роклята, избрана от Брижит. Тя беше заснета на слизане от служебната кола и това, което разгневи критиците беше, че роклята ѝ се вдига прекалено много. Така папараците успяха да заснемат дългите крака на първата дама, което, естествено предизвика коментари в социалните мрежи.

Повечето от тях бяха, че това не е подходящо облекло за погребение. Други казваха, че Брижит е трябвало да сложи панталон или поне по-дълга рокля, която да не позволява такъв тип инциденти. Разбира се, имаше и хора, които защитиха избора на Брижит.

Според някои модни експерти, тя е компенсирала късата си рокля с дългото черно палто, с което беше облечена./ tialoto.bg/

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката