Никол Шерцингер създаде визия убиец само с два ключови елемента

17 ноември 2019 13:01   2156 прочита


Стилът на Никол Шерцингер често клони към екстравагантната страна и тя обича да експериментира с необичайни тоалети. Но напоследък често залага на по-семпли аутфити и за сега всички те са били безупречни.

Този път я видяхме във визия, която се състоеше само от два главни елемента, които фокусираха цялото внимание върху себе си, а именно – късата черна рокля и белите токчета.

Изглежда певицата се опитва да възвърне тенденцията, която беше най-популярна в началото на това десетилетие. И като гледаме колко успешна беше нейната визия, може наистина да успее да го направи.

Роклята, която избра беше семпла – по тялото с орнаменти, напомнящи на пандели, по страничната част на роклята и ефектно поло. Към нея тя добави съвсем изчистени бели затворени токчета за контраст.

Останалото в тоалета бяха деликатните обеци, малката черна чантичка и красивия грим. Нейната идея за сполучлив тоалет е съвсем приложима и ние смятаме да си я откраднем. Оставяме снимките в галерията, за да можете да направите същото и вие./missbloom.bg/


Още за: Още от: Мода

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката