Обувките говорят

16 април 2015 15:43   3753 прочита


Всяка дама избира обувките си според повода или стила си. Ето какво послание изпращат някои от моделите:

Високите обувки- те са нарицателно за женственост и възбуда за мъжете. Жена, която е обула обувка на висок ток иска на всяка цена да бъде забелязана. Тези обувки освен, че правят да изглеждате по- високи, ви придават необходимото самочувствие и увереност.

Тънките високи токове са оръжието на всяка мацка. Ако тя обаче едва пристъпва с тях, значи не е свикнала с такива обувки, но ако върви леко, значи по рождениее горделива и със голямо самочувствие. Такава жена винаги гледа на околните отвисоко и иска да е център на внимание, много капризна и е свикнала да получава всичко, което иска.

Обувки с високи платформи- жените, които ги предпочитат никак не са надути и са здраво стъпили на земята. Държат много на външния си вид и са доста суетни. По природа са бунтарки, открити и целенасочени. Винаги са готови за приключения. Имат си достатъчно самочувствие, но не го показват на всяка цена, а само където трябва.

Дамите, които предпочитат обувки със средна платформа и височина на тока, знаят какво искат. Те идеално балансират различни неща и рядко прецакват когото и да било, най- вече себе си.

Спортни обувки: по- спортните натури, които харесват маратонки и кецове са целенасочени, дисциплинирани. Борят се сами с живота и винаги доказват себе си. Ако познавате такава дама, която обича да носи спортни обувки дори и в ежедневието, това означава, че тя не иска да бъде забелязвана и е уверена в своя чар, без да има нужда да я определят като Барби.

Ниски сандали и дамски чехли- артистични, позитивни, много динамични личности и приятни за комуникация. Не обичат да им казват какво да правят.

Пантофки- малко скучни, но добри и сладки същества и деца по душа, затова и никога няма да предадат приятелството ви.

 


Още за: обувки   женственост   мъжете   Още от: Мода

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката