Огледай гардероба си и посрещни есента с високо вдигната глава! ​ 

16 септември 2021 06:02   1427 прочита


 При всяко cosmo момиче се прокрадва момент на съмнение, в който се колебае дали е достатъчно привлекателно и дали изглежда толкова добре, колкото и искало. Отличителните белези според Cosmopolitan са: 
Тесни тоалети 
Умишлено подчертана фигура в ерата на плюс размера заслужава самостоятелни аплодисменти. Наистина! Не се шегуваме. В края на краищата никой не казва, че тесните рокли вече не са необходими на никого или че не са актуални - те просто се промениха с времето. Вместо плетени мини, на мода са сатенените рокли, които прилепват плътно в областта на гърдите и талията. 
Ярки цветове 
Само уверените в себе си момичета могат да бъдат в центъра на вниманието. Те не се страхуват да бъдат отличени сред тълпата, не се страхуват да говорят за стила си, не се страхуват да защитят позицията си. В света на модата хората се делят на два типа: тези, които носят черно и тези, които всъщност създават модата, спрямо личните си възприятия. От кои избираш да бъдеш? 
Странни дизайнерски аксесоари 
Огромен шал, модерни кецове, азиатска шапка или сандали с костюм - всичко това би изглеждало много странна комбинация за мнозина, но в същото време вероятността това да бъде открито в редиците на световната мода е голяма. Самоуверените момичета не се страхуват от сложните дизайни и странните неща - напротив, това е предизвикателство за тях: ще успеят ли да ги впишат в гардероба си, ще могат ли да ги комбинират стилно? Не се страхувай да експериментираш, това ще те подтикне да опиташ нови. 
Много, много късо мини 
Не само моделите на Victoria's Secret могат да покажат голите си крака на целия свят, но и тези, които са уверени в своята последователност или които наистина не се интересуват от мнението на другите. И с право: тук статистиката не е необходима, за да се отбележи самоувереността на всяко момиче, осмелило се да се появи в къса пола или панталонки. 
Неутрален грим 
Ако обърнеш внимание на грима на всички лица от модните подиуми, ще ти направи впечатление, че той е толкова незабележим, че може да се поспори дали изобщо имат такъв. Смелите експерименти с цветове остават за тези, които вървят по модния подиум, а тези, които са зад кулисите и се трудят по цял ден (не като модели), се нуждаят от нещо доста по-практично (което няма да остане по дрехите и няма нужда да се променя). Искаш ли нещо да те отличи от цялата ти компания? Ограничи се до употребата на слънцезащитни продукти, коректор, спирала и почти безцвете 
 н хидратиращ гланц. 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката