Петте тайни на перфектната всекидневна визия

02 октомври 2019 10:09   2957 прочита


Да се чувствате страхотно обаче си има две страни – да бъдете щастливи отвътре и да се чувствате уверени за това, което е отвън. Самоуверената, щастлива жена, която знае, че е красива, знае и в точно какви дози да пръска очарование, така че да не изглежда високомерна в очите на другите.

Като любителки на стилните визии, знаем, че има няколко важни неща, които ще са ни от полза, когато става дума за начина, по който възприемаме външния си вид. 

Да започнем от бельото…

…секси бельото, по което въздишаме, когато го видим на манекена в магазина, наистина може да е много красиво. Но когато пазаруваме има един друг критерий, който е особено важен при избора на бельо, за да се чувствате добре в кожата си – да е удобно. Това важи с пълна сила за бикините, защото не е никак приятно, когато се окаже, че ни пристягат тук и там и изглеждаме като човечето на Мишлен.

За страхотна визия истински чудеса пък прави push-up сутиенът – сутиен с повдигащ ефект. Изберете го така, че да ви е наистина по мярка, да поддържа, да не ви стяга, почти да не го усещате, в същото време деликатно да повдига и оформя. Хубавото на тези сутиени е, че няма нужда да сте родени с впечатляващи данни.

Обувките

Ех, слабост са ни и купуваме почти всичко, по което сме се заплеснали по витрините (а то е много, както се сещате). Но нека си признаем, защото сме сигурни, че това ви е до болка познато – не всички модели обувки, по които се прехласваме, са удобни за носене и в повечето случаи се озоваваме с поредния чифт, обут само веднъж и забравен в дъното на шкафа.

За да се чувствате добре в кожата си, когато говорим за ежедневен стил, по-добре изберете удобни обувки. За щастие, удобните обувки могат да бъдат и красиви. Инвестирайте в такива, в които ще може да вървите много, да стоите прави дълго време, ще са меки и няма да ви убиват и стягат, а в същото време ще си ги харесвате достатъчно, за да премятате кокетно крак върху крак.

Прическата

Не е нужно всеки ден да заковавате погледите с екстремно сложна прическа, направена от стилист. Има един простичък трик, който ще придадете обем на разпусната или вдигната на опашка или кок коса и който ще ви накара да се почувствате в топ форма. Използвайте голяма кръгла четка, когато сушите косата, за да ѝ придадете обем още от корените.

Не забравяйте да се подпишете с аромат

Макар тоалетката ни да прелива от красиви шишенца с изкусителни (и не дотам) аромати, сред това изобилие от ухания вече би трябвало да сте избрали вашия парфюм. Онзи аромат, който се е превърнал във ваша ароматна следа, по която хората ви разпознават. Той се слива с кожата ви и ухае с часове, разкривайки най-неустоимите си акорди. А вие така и не успявате да се наситите на аромата и винаги ще го имате сред козметичните си находки.

Погледът

Нищо не блести така ярко на лицето както усмихнатите ви очи. Затова ги подчертайте с гъсти, черни и извити мигли. Не пропускайте извивачката за мигли и не се колебайте да инвестирате малко повече, ако се налага, докато откриете идеалната за вас спирала, която ще направи миглите ви обемни и наситено черни./ missbloom.bg/


Още за: тайни   страни   жена   Още от: Мода

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката