Широките дънки се връщат на мода през 2021 г. 

03 февруари 2021 05:20   3848 прочита


  

Markata Levi’s обяви връщането на широкия дизайн на дънките за 2021 г., в която тесните модели, белязали предходните години, бавно остават в историята. Според компанията днес потребителите искат най-удобното облекло и затова е време за ретро мода, както обяви главният изпълнителен директор Чип Берг. 

„Мисля, че по някакъв начин ръководим тази индустрия, когато става въпрос за тенденция. Новите дънки са много „по-широки“ от дънките от миналия сезон. Тези модели вече са в нашите магазини и са достъпни както за мъже, така и за жени“, каза Чип. 

Покйрай Levi’s новите модни тенденции са възприети и от други компании, като например базираната в Лос Анджелис JNC, която лансира отново своите известни модели дънки, особено популярни през 90-те години. 

„Въпреки че пандемията от коронавируса повлия отрицателно на работата на много марки, продажбите на тези модели дънки нараснаха. Дънките с широки крачоли имат култов статус и са удобни на всички. И са това, което хората търсят в момента“, каза Камила Рева, вицепрезидент на компанията. 

Пандемията остави своя отпечатък върху продажбите в повечето компании, между които Levi’s, чиито продажби спаднаха с 12% през последното тримесечие на 2020 г., което доведе и до спад на акциите на фирмата. 

Коментар с Facebook 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката