Щерката на Моника Белучи и Венсан Касел - Дева в света на модата

23 февруари 2022 05:23   4599 прочита


 

 

Още от малка тя винаги е до майка си и баща си по време на техни работни  

 

Някои хора наистина са родени да бъдат под светлините на прожекторите. Това си мислим, докато гледаме февруарската корица на списание Muse, където главен герой е Дева Касел. 

Това момиче очевидно е взело най-доброто от известните си родители - Моника Белучи и Венсан Касел. 

И не говорим само за безупречното съчетание на гените, но и за характера и отношението към живота. В интервюто за списанието Дева споделя как влиза в света на модата и каква е ролята на семейството ѝ за това решение. 

Още от малка Дева винаги е до майка си и баща си по време на техни работни ангажименти. 

"Но влязох в този красив и забавен свят преди няколко години и точно когато трябваше да позирам по време на пробна фотосесия, усетих искрата. Това беше моментът, в който разбрах, че искам да бъда част от тази среда", казва Дева. 

Въпреки младостта си, Дева се е научила да балансира между училището и професионалните ангажименти. И въпреки, че тази година набляга доста на ученето, тя намира време за семейството си, за приятелите си, за гаджето си... 

Да, Дева има сериозен приятел - Лука Саландра, който също е модел. "И най-важното, отделям време за себе си, за да мога да се съсредоточа върху хобитата си и да си почина", казва тя. 

За фотосесията на списанието красивата Дева влиза в няколко образа, а зад кадър е фотографа Жулиет Абитбол. 


Още за: Още от: Мода

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката