Баба Нася стопила 20-сантиметров тумор с вино

24 януари 2019 09:21   7007 прочита


Чудодейната рецепта включва и телешки черен дроб

Анастасия Козарева е на 66 г. и живее в търговищкото село Цветница. Тя е събрала толкова много рецепти от природната медицина, че дори се самоопределя като своеобразна енциклопедия.

Интересът ѝ към билките и техните свойства се отприщва преди 33 г., когато се натравя с мухоморки. Все пак успява да се спаси и разбира, че ще е добре да започне да изучава силата на природата с нейните добри и лоши страни. Така през всичките тези години събира и изпробва десетки рецепти, с които после лекува изпаднали в нужда хора. Казва, че ѝ се обаждат болни от всички краища на страната и я питат за всичко.

А едни от най-разпространените заболявания у нас според нейните наблюдения са проблемите с туморните образувания. Затова тя дава своите вещи съвети в борбата с тях.

Преди няколко години съпругът на Анастасия заболява много тежко. Диагнозата е диференциран карцином на дебелото черво, а туморът е над 20 см. Днес той е още жив и вече здрав. Успява да се излекува с помощта на една лесна и много евтина рецепта.

Един литър домашно червено вино от грозде и 200 г телешки пресен черен дроб, нарязан на ситни парчета, се изсипват в буркан. Оставя се да престои 24 часа в хладилник. След това дробът се изхвърля, без да се прецежда, с помощта на вилица. Течността се съхранява в бутилка и стои в хладилника, докато свърши. Пият се по 3 супени лъжици сутрин, обед и вечер, 30 минути преди хранене.
 
retro.bg


Още за: рецепти   свойства   сила   Още от: Здраве

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката