ДНК тест помогна на жена да разкрие ужасната семейна тайна на дядо си

23 март 2023 23:56   4199 прочита


Жена разкри в популярния форум Reddit, че случайно е разкрила най-тъмната и дълбока тайна на семейството си, което е довело до неговото унищожение. 

Момичето купило домашен комплект за ДНК тестове и дало същите комплекти на своите братовчеди и други роднини. Чрез този тест те успяха да се свържат с няколко роднини, за които не са знаели преди. Оказа се обаче, че 67-годишният й дядо е официално женен за друга жена и повече от 45 години криел другото семейство от всички.

"Той има жена, много деца и внуци. Не знам как е успял да го крие през цялото това време", пише жената.

Момичето каза, че дядо й често пътувал по работа, но никой от семейството не знаел, че той може да има двоен живот, съобщава The Mirror.

„Баба ми е съсипана. Те бяха „женени“ в продължение на 45 години, но когато разследвахме, се оказа, че бракът не е истински. Никой от нас не знаеше и сега нашето семейство е унищожено, както и другото му семейство. Бих искал да се върна назад във времето и да не правя този глупав тест“, добави тя.

Потребители на популярен форум решиха да подкрепят жена, която явно съжаляваше за постъпката си.

"Всъщност е добре, че сега разбрахте за това. ДНК тестът е прикрита благословия", коментира един от участниците в разговора.

GlasNews


Още за: Още от: Здраве

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката