Домашен мехлем разрушава шиповете

09 октомври 2017 09:52   43299 прочита


Шиповете се характеризират с ново костно образувание, което се появява на съществуваща кост и причинява неблагоприятно въздействие на организма. Най-често засегнатите са хора на възраст над 50 години, но днес се наблюдава спад във възрастовата граница. Често се среща при хора, които ежедневно извършват тежка физическа работа.,пише Ретро

За да се спасите от опустошаващата болка, са ви нужни само ябълков оцет, 2 яйца, салицилов спирт и малко търпение, комбинирано с постоянство. Започнете с пресните яйца, като ги измиете с вода много хубаво. След това ги поставете в съд, желателно е да е от стъкло. Напълнете съда с ябълковия обет, като задължително условие е яйцата да са покрити напълно. Приберете съда там, където е хладно и тъмно, и го извадете чак когато яйцата са омекнали. Двете яйца трябва да са се стопили в оцета и вие трябва да отстраните само ципите, които не са успели да се разградят.

Дотук добре, остана да разбъркате яйцата и оцета и към тази смес да добавите 100 грама салицилов спирт, който можете да закупите от всяка аптека. Разбърквате и лечебният мехлем, който ще ви избави от шиповете, е готов. Нанасяте от него всяка вечер на засегнатото място. Болките ще намалеят значително още след първите 3 процедури, а ако продължите, от тях няма да има и следа.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката