Феноменален метод на руския учени Микулин спасява от кръвни съсиреци и инсулт

11 януари 2020 12:16   2975 прочита


Веднъж забелязах леля ми да прави много странно нещо. Когато я попитах, тя ми даде да прочета статия за методологията на академик Александър Микулин. Упражнението му е лесно и предотвратява кръвни съсиреци и инсулт. Тази техника е много популярна по света, а за нея се използват петите. Този метод: - Нормализира кръвното налягане - Подобрява проходимостта на вените - Подобрява общото кръвообращение - Подобрява мозъчната дейност и предотвратява главоболието.

Как се изпълнява: 1. Стъпваме на пода с боси крака, той трябва да бъде плосък, без килим. 2.Повдигнете петата за около секунда, след това спуснете и повдигнете върха на крака. Когато го спуснем, трябва да го правим по-силно, като удар в пода, за да разтърсим тялото чрез удара. В резултат на такъв удар кръвта получава импулс за движение нагоре. Колко удара да направя? Правете ги спокойно, не бързайте.

Повторете упражнението 30 пъти, след което починете половин минута, а после пак направете 30 повторения. Правете това упражнение веднъж на ден. По-добре вечер, когато краката ви са уморени от ден ходене, за да възстановите кръвообращението. Важно уточнение: Няма нужда да повдигате петите си високо, няма да има полза и това е грешно. Не е нужно да правите много и често упражненията, краката ви просто ще се уморят./zdrave.to Област за прикачени файлове


Още за: Още от: Здраве

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката