Ќовините на югозападна Ѕългари€
≈то какво тр€бва да помни вс€ка една зоди€, преди да си пожелае нещо в новогодишната нощ.. «везда на плуването съблазн€ва от райско м€сто..  айли ƒженър заформи обемно дупе и го показа в секси прозрачна рокл€..
   –егистрац舫абравена парола

ћъртва вода срещу синузит, ето какво казва д-р »вон ћинчева


1 март 2018 09:23   6318 прочита „¬реме е всички лекари да приемат холистичната медицина и да престанат с експериментите и с безотговорното отношение към хората. ¬реме е да се обединим, да се подкрепим взаимно, да се види, че холистичната медицина не вреди, че т€ само може да помага. ƒесетилети€та, през които аз самата прилагам тази медицина, са доказали, че т€ лекува същите болести, но методите са различни.

¬ибрационните технологии, които се прилагат в холистичната медицина, не се разбират достатъчно, но те са по-ефективни и без странични ефекти.” “ези думи са дълбоко убеждение за д-р »вон ћинчева – специалист по холистична медицина, завършила в  итай и лекуваща пациентите си повече от 30 години с прийомите на тази древна медицина.

ѕреди това е работила като рехабилитатор на спортисти. «ащитила е дисертаци€ на тема „ћетодики за бързо възстанов€ване на организма при екстремални ситуации” към катедра „—портна медицина” на Ќационалната спортна академи€. ¬ холистичната медицина всеки здравословен проблем се разглежда като проблем на организма в неговата ц€лост.

«атова д-р ћинчева не лекува например само неврологичното увреждане, а ц€лото т€ло на пациента. „ѕри мен често идват хора с увреждани€ на гръбначни€ стълб, с дископатии, с дискови хернии. Ћечението, което прилагам, е свързано с регенеративните способности на стволовите клетки".

Blitz.bg

ќще за: синузит  медицина  отношение ќще от: «драве

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.