Ќовините на югозападна Ѕългари€
√ори мазнините през нощта! ѕийте тази напитка точно в 19:00 вечерта, сутринта ще сте като богин€! ѕриготв€те тази смес за 5 минути и се сбогувате с болното гърло още същи€ ден Ѕаба ми каза това Ц лекува напуканите ми пети и мазоли само за една нощ!
   –егистрац舫абравена парола

Ќаправете това просто упражнение и разберете имате ли проблем със сърцето (—Ќ»ћ ј)


7 декември 2017 09:03   2618 прочита

—нимка: Shutterstock
—нимка: Shutterstock


—нимка: Shutterstock

„удили ли сте се н€кога дали имате здраво сърце? јко е така едн прост тест може да ви отговори на този върос. ѕри всички случаи обаче е много важно да знаете дали имате проблем със сърцето или не, защото по този начин можете да предотвратите сърдечен удар.

јмерикански учени са направили проучване сред 526 участници на възраст от 20 до 83 години. ¬сички те са били помолени да направ€т едно просто упражнение. ƒокато върв€ла процедурата учените са наблюдавали нал€гането в артериите и сърдечната активност. ќказало се, че участниците със сърдечни проблеми не са успели да се справ€т.

“ова изследване е установило и връзка между т€лото и еластичността на артери€та, особено при участниците над 40 години.

«а да направите метода, първо тр€бва да седите на пода, краката ви да са опънати и пръстите ви да сочат нагоре. —лед това опитайте да се протегне и да докосвате пръстите си с ръцете си.

јко сте достатъчно гъвкави, за да ги докоснете, това означава, че сърцето ви е гъвкаво и здраво. Ќо ако не успеете, може би е време да посетите кардиолог./Zdrave.to

ќще за: упражнение  проблем  сърце ќще от: «драве

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.