Тя имаше проблем със забременяването, но се случи чудо и роди необикновено дете

21 януари 2019 09:23   5382 прочита


 Шанън от Йоркшир си мислела, че никога нямча да може да роди дете. Лекарите й казали, че заради здравословните проблеми, които има, шансът за забременяване е почти никакъв. Но после се случило чудото. 

 22-годишната жена от малка имала хормонални проблеми. Накрая я диагностицирали със синдром на поликистозни яйчници, което й давало едва 10% шанс да износи и роди дете.  Младата жена отказала да се примири и три години упорито опитвала да забременее.

Накрая щастието й се усмихнало и Шанън родила здравото момиченце Ава. Тя се родила албинос, което се характеризира с частично или напълно отсъствие на пигментацита на кожата, косите и очите. "Да стана майка винаги е било моя мечта. Ава е моето чудо, дори повече, след като бе диагностицирана, че е албинос", казва Шанън. Тя признава, че все пак се страхува какво следва оттук нататък. Най-вече, че хора, родени като албиноси, често имат проблеми с очите. 

 "Може би няма да може да кара кола, или пък се боя, че ще й се подиграват в училище. Но много ми се иска тя да се обича и да се приема такава, каквато е, защото наистина е нашето чудо", казва гордата майка. Превод БЛИЦ


Още за: дете   раждане   проблеми   Още от: Здраве

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката