За 19-годишна британка жена процедурата по "удължаване на миглите" почти я докарала до загуба на зрението.

18 януари 2020 10:36   689 прочита


Първо, козметичката направила алергичен тест за лепило върху кожата на Лани. Тя изпитала усещане за парене, но експертите уверили, че ще сменят лепилото. По време на процеса клиентката все още се чувствала неудобно. В последствие очите толкова я заболeли, че поискала прекратяване на манипулацията. Основните признаци, че имате липса на вода в тялото

Ръководството на салона предложило премахване на залепените мигли, но изтощената клиентка отложила процедурата на следващия ден. Вече у дома Лани огледала миглите и видяла, че те са залепени от вътрешната страна на клепачите.

В допълнение, лепилото все още попаднало върху лигавиците й. Неопитен стажант залепил миглите под линията на растеж, поради което те започнали да драскат очите й. Болката била толкова нетърпима, че момичето трябвало да потърси медицинска помощ. Лекарите измили очите и открили леки щети на очните ябълки. Според лекарите Лани можела да загуби зрението си. Тази храна присъства в повечето хладилници, но спрете да я давате на децата си!

В отчаянието си момичето не чакало следващия ден и свалило миглите си сама. Поради възпаление и подуване момичето не отишло на работа няколко дни. Лейн съветва да не си правите експерименти и да се обръщате към опитни майстори.

/zdrave.to/


Още за: здраве   мигли   зрение   загуба   Още от: Здраве

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката