Вярна съпруга роди дете от чужд мъж, а щом нейният разбра..

14 септември 2021 22:22   4442 прочита


   От любопитство Дона и Ванър решили да си направят ДНК тест, чийто резултат ги оставил без думи. 

Семейство от американския щат Юта си направи ДНК тест и установи, че бащата на втория им син е непознат мъж, съобщава ABC4 News. 

Ванър и Дона Джонсън дълго време опитвали да се сдобият с второ дете и през 2007 г. решили да прибегнат до инвитро оплождане. Процедурата се оказала успешна и двойката се сдобила с втори син. 

10 години след раждането на детето, от любопитство съпрузите решили да направят ДНК тест. Получените след месец резултати обаче ги шокирали. 

Оказало се, че Ванър не е биологичен баща на момчето, въпреки че съпругата му никога не му е изневерявала. 

"Когато отворих страницата с резултати и видях, че майката на сина ни е Дона, а баща му е неизвестен, започнах да се чудя как е възможно това. Преживяхме много емоции... Тази грешка..., как е могла да се случи, защо се е случила и какво трябва да направим? ", споделя американецът. 

По-късно се оказало, че яйцеклетката на Дона била оплодена с чужда сперма. 

Съпрузите решили да намери биологичния баща на сина си и направили още един ДНК тест. Така стигнали до човек на име Девин Макнийл. За да разберат какво точно се е случило, те се свързали с него. 

"Били сме в клиниката по едно и също време преди 14 години. На мен ми правеха изкуствено оплождане, а Дона е била подложена на процедура за извличане на яйцеклетки" разказва съпругата на Девин - Кели. 

Чудо като това с бременната Лорън се случва веднъж на 200 милиона 

Предполага се, че именно тогава е станало объркването на сперматозоидите. 

Семействата планират да заведат дела срещу репродуктивния център. Те са разказали на децата си за инцидента. Хлапетата са реагирали добре и са проявили разбиране. 

"Синът ми каза, че все още ме обича, независимо от всичко", споделя Ванър. 

Източник: Блиц 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката