16-годишна ученичка роди в дома си без да подозира, че е бременна 

26 септември 2021 07:14   3578 прочита


  Ученичка от Великобритания стана майка, без дори да подозира, че е бременна. За странната си история тя разказва в социалната мрежа ТикТок. Детето се появило на бял свят, когато Алексис Куин била едва на 16 години и учила в 11 клас. 

Тя имала симптом, че носи бебе още през лятната ваканция, но направения тест бил отрицателен. Куин споделя, че коремът ѝ не пораснал много, а цикълът ѝ бил редовен. Така тя останала в неведение за положението си. 

През септември отново тръгнала на училище, но още след първия учебен ден започнали сериозни болки в гърба ѝ. Алексис разказва, че същата вечер въобще не успяла да заспи. На сутринта поискала помощ от родителите си, но те решили, че си измисля и я пратили на училище. 

Преди да тръгнат, тя влязла в тоалетната, а там започнала да ражда. Когато уплашеното момиче потърсило родителите си, главата на бебенцето вече се била показала. 

Междувременно нейната майка извикала Спешна помощ и следвайки техните указания помагала при израждането до идването на медиците. 

“Никой не чакаше раждането на бебе, а в къщата нямахме дори пелени”, спомня си Куин. Днес детето ѝ вече е на четири годинки. 

Превод: GlasNews. bg 

 

 


 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката