Алена с черно пропочество! Съдбата ще ни накаже !Цял народ ще пати ..

22 юли 2021 06:32   2 коментара   10764 прочита


 

 

Алена направи много мрачни предсказания за бъдещето на България, пред "Труд".

Бъдещето на този парламент е от ден до пладне, до късна есен или най-много година.

Всичко зависи от интереса на президента и задкулисието, срещу което се борят новите партии, но което част от тях представляват, както и от бъдещите санкции на Европа спрямо България.
Пак според интереса на Радев правителство може да има, за кратко време, може и да не се стигне до гласуването му. Хаосът и омразата продължават да властват и се неутрализират единствено със страдание.

Парламентарните групи се събраха на Илинден, когато може сами да се потопят в дълбините на безвремието.

Политическата война продължава, но няма да добруваме. Съдбата ще ни накаже да се случи онова, което е най-лошо за България и народа. Глупостта, непочтеността, измамата на изборите ще бъдат разплатени със страданието на всички.

.

Играта на ИТН ще е такава, каквато я играят конците на кукловода Радев, както и на другия зад него. Такива са скромните ми астрологични изчисления. Трифонов е виртуалната пионка, мюлето събиращо еднакви по манталитет, дори и с различно образование избиратели, които ще бъдат употребени, както и неговата партия. Трифонов нищо не контролира, само се подчинява. А иначе от екран е напористо арогантен.

Няма да видим Слави Трифонов на политическата сцена, ако го видим, ще е случайност. Неслучайно казвам, че Трифонов е виртуален образ. Някой някъде в предходните месеци да е виждал физическото му тяло да слезе от облаците на своето величие сред нас, обикновените хора?

Гласуващите за него очевидно нямат потребността да видят на живо своя чалга кумир. И на виртуалния му аватар вярват безпрекословно. Демокрация!

Простодушието и лековерието на избирателите на “Има такъв народ", от които пати цял народ, е достойно за психотерапия и за психиатрично лечение.

За Радев

Астрологичните аспекти не вещаят успех, ако са две в едно - президентски и парламентарни, защото машините отново ще са манипулирани, успешната репетиция беше направена на 11 юли и “честните" избори може да изненадат с неочаквана загуба вече сигурният в победата си и втори мандат Румен Радев.Trud bg


Още за: алена прорчесво   черно   Още от: Живот

Принтирай статия
2 коментара
22 Юли 2021 12:48 | До Скоро
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

А ако не стане така някой ще и потърси ли сметка на тази ясно на кой подвластна шарлатанка.


26 Юли 2021 09:02 | 184
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Елено, тъпа гербаджийко що не се скриеш някъде за 1000 години.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката