Борис Дали кръшкал на жена си 7 години с любовницата, която му роди син

14 май 2024 23:47   2417 прочита


Борис Дали все още си живее в Бобов дол при родителите, коментират негови съграждани. Новата му жена, която години наред беше със статут на любовница, а преди месец го дари и с мъжка рожба, живее в София и се казва Веси. Тя отглежда сама бебето Калоян, като таткото ги навестява от време на време, твърдят запознати. Иначе певеца постъпил коректно и признал детето. Както призна самия той преди седмица, дори е направил два купона, за да почерпи.

През по-големият период изпълнителят на „Пиян” прекарва в родния си град, където върти най-различни дейности, извън музикалната сцена. Най-често Борката отскача до София, когато има участие или е в околността, но това е рядкост, тъй като ангажиментите му са предимно в провинцията, разказват негови колеги.

Младата дама, която от скоро е и майка, се е нагърбила сама да отглежда детето си в София. Изглежда, че за толкова години най-накрая е успяла да омагьоса Борис Дали и да забременее, но все пак не успява да свие гнездо с таткото. За певеца от дълги години се знае, че той не иска и не би живял на друго място, защото там развива своя бизнес. Каква обаче е причината Веси да не прави крачка към Бобов дол, за да бъдат заедно, можем да гадаем. Твърде вероятно е родителите на певеца да не я приемат и затова да стои на страна от семейството му, коментират още в чалга бранша. Освен това, там живее и официалната съпруга на изпълнителя Лили, която отглежда двамата му синове.

Борис Дали се слави със слабост към нежния пол. От 7 години той има връзка с красавицата Веси, която е родом от Харманли. Тя бе негова любовница по време на семейния му живот с тогавашната му жена и майка на първите му два сина – Лили, твърдят запознати. Палавникът Борис така и не успя да запази семейството заради безбройните си забежки, включително с певици. В момента бившата му вече съпруга била бясна и не искала да го вижда.

Hotarena.net


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката