Cцена показва скандални детайли от сексуалния живот на принцеса Даяна 

14 септември 2021 22:18   2633 прочита


 Историята проследява три дни от живота на Даяна по време на коледните празници в Сандрингам през 1991 г. 

Премиерата на филма "Спенсър", който бе представен на фестивала във Венеция, повдигна редица въпроси по скандалните моменти и сцени в него. Историята проследява няколко дни от истинския живот на Лейди Ди по време на коледните празници в Сандрингам през 1991 г., когато тя е близо до срив. 

Заглавието на лентата е моминската фамилия на Даяна, а в ролята на принцесата влиза Кристен Стюарт, която стана популярна с главната си роля в поредицата "Здрач". 

Сцените, които индустрията определи като "безвкусни", са тези с повръщането и самонараняването, както и тази, в която казва на камериерката си: "А сега се махни, искам да мастурбирам". Това не е реплика, която е нормално да се чува от член на кралското семейство. 

Последиците от хранителното разстройство на Даяна също са изобразени доста художествено, твърдят критици. За булимията и склонността да се наранява тя разказва още в интервюто по BBC пред Мартин Башир, което се изтъква и като едно от основните причини за развода й с принц Чарлз. 

На пръв поглед описанията в ревютата за филма звучат грубо, но критиците казват, че такъв е елегичния подход на режисьора, който той демонстрира и в "Джаки", където Натали Портман влиза в ролята на съпругата на Кенеди. 

Даяна е представена като готина майка, която прави пакости със синовете си, и моментите с тях са едни от най-трогателните в продукцията. 

"Къде, мамка му, съм? ", са първите думи, които героинята изрича. Пренебрегвайки кралския протокол, тя се вози сама до Сандрингам, но се е загубила. Въпреки че е израснала в близкия Парк Хаус в имението Сандрингам, тя не може да намери пътя. 

Въпреки добрия грим и щателния поглед към костюмите, ще отнеме няколко минути, да свикнете със Стюарт като Даяна, пише "Independent". 

Холивудската звезда не предизвиква моментално усещането за "принцесата на народа". 

"Независимо от това, тя прави запомнящо се, много жизнено изпълнение. Тя е капризна, очарователна, импулсивна и често смешна", твърдят гледалите филма. 

Третият човек в брака, както наричат Камила, тук не присъства с името си. В една от сцените Даяна е ядосана, че принц Чарлз, в ролята е Джак Фартинг, ѝ подарява същата огърлица като на любовницата си. 

Източник: Блиц 

 
 

 
 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката