Готвачката Божана Кацарова пропадна тотално Друсам се... и к'во от т'ва! (потресаващи признания) 

21 февруари 2024 09:06   1 коментар   3335 прочита


 

Помните ли готвачката Божана Кацарова, която се изяви първо в Мастършеф, а после и във ВИП Брадър?! Да, същата, която в Големия брат дори не си направи труда да скрие, че точи лиги по Петко Димитров, въпреки присъствието на съпругата му Яна Димитрова. 
Разбира се, Петко не й обърна внимание - не повече, отколкото на приятелка, а Божана май не извади късмет с мъжете и след това. Тя уж имаше сериозна връзка, която обаче приключи безславно, а причината е нравът й, който е адски опак. Кацарова показва, че винаги е права и се държи така, все едно мнението й е последна инстанция на истината... 
Е, липсата на мъж явно е накарало готвачката да се впусне към друг вид "удоволствия", сред които е дрогата и тя не го крие. Самата Бо разкри наскоро, че пред месеци си е счупила крака на 9 места и дори не е усетила часове наред, защото е била друсана. 

"Бяхме на купон на морето, а аз бях мъртво пияна и много друсана. Счупила съм си крака, но не съм усетила болка и съм продължила да танцувам и да вървя часове наред, докато в един момент не припаднах от адска болка... Е, хубаво де, друсам се и к'во от това?! ", нахално пита Божана. 
 


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
1 коментар
22 Февруари 2024 16:39 | Курдо Коленко
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Останало и е много за надоебаване!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката