Жена преживя клинична смърт и разказа за пътуването през ада

08 септември 2020 11:39   1 коментар   4194 прочита


Тя била заобиколена от ужасни създания, които нарича „тъмни ангели“

Пациентка на име Франсин е разказала за усещанията по време на клиничната смърт след предозиране с наркотици, съобщава Express. Жената е заявила, че е извършила пътешествие в ада.  „Носех се над тялото си и гледах как се опитват да ме съживят. Изведнъж бях заобиколена от ужасни създания, които наричам „тъмни ангели“.

Те говореха в рима: „От светлина към тъмнина“. Не помня останалата част от римата ”, казва тя. Според думите на Франсин, тъмните образувания я разкъсвали на парчета, докато тя не станала просто нищо. „Ние буквално летяхме през залите на болницата и на покрива. След това се озовах в ада и лежах по гръб. Чувах крясъците на други души и тяхната болка. Зла същност ме разпитваше и ми се струваше цяла вечност.

Тя искаше да знае в какво вярвам и на кого се покланям ”, споделя жената. Франсин е пояснила, че в началото се е уплашила много, но след това е спряла да се подчинява на демоните и ги е убедила да я върнат. „Казах им, че вярвам в Исус и не мисля, че той би ми причинил болка. Тогава изведнъж напуснах ада ”, разказала е тя. След това тъмните същества са показали на Франсин целия ѝ жизнен път и са насочили вниманието ѝ към всички грешки, които жената е допуснала в живота си. „Това преглеждане беше много детайлно.

Показаха ми как поведението ми наранява другите и е трябвало да ги обичам повече ”, отбелязва преживялата клинична смърт Франсин. Накрая жената се почувствала в лоното на майка си. „Беше много спокойно, докато не се родих. Напомниха ми за злото на света, а след това изживях живота си, умрях и се прераждах хиляди пъти.

Тази безкрайност беше истински ад и аз исках всичко това да спре “, казала е Франсин. Някои изследователи смятат, че това, което пациентът описва, е нормално явление и подобно преживяване не означава непременно, че човекът е видял рая, ада или живота след смъртта. „Това може да се случи, когато мозъкът сканира себе си като техника за оцеляване“, казал е д-р Сам Парния, директор на изследванията за реанимация и връщане към живота в Медицинското училище Лангън в Ню Йорк.

Превод и редакция: БЛИЦ

 


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
1 коментар
09 Септември 2020 10:01 | До Струма
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

И там е видяла глупаците от Струма, които занимават хората с глупости
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката