Камелия с тежка изповед за любовта и най-голямата й болка...

09 февруари 2018 09:53   2 коментара   5585 прочита


"Цветин ме впечатли. Много се влюбих. Имаше една чистота и мъжественост в него. Аз бях на 26, той на 19 и това беше много странно. Разбих всички клишета с него. Когато срещнеш своя си човек, сродната си душа - нещата просто се случват. 20 години по-късно с ръка на сърцето мога да кажа, че това си е моят човек." Така описва фолк иконата Камелия голямата си любов.

"Цветин много ме научи да бъда търпелива и да вадя мъдрост от всички случки. Тръгнах си естествено по пътя и нищо не беше за всяка цена", допълва тя. "Човек е хубаво да се научи да приема живота такъв, какъвто си е. Не трябва да му се съпротивляваме. Всичко трябва да се приема, за да се чувстваш добре. Старая се и да се храня добре. Човек трябва да се себеизяви, за да не задържа негативни неща в себе си. АКо премълчава, ако задържа обида омраза - той започва да пълнее, погрознява, изкривява се и се разболява. Естествено, добре е и това да се съчетава със здравословен начин на живот.".

По този начин Камелия разяснява как успява да се поддържа млада, красива и свежа на сцената след толкова много години. "Трябва да се научим да поемаме отговорност за живота, който ни се случва. Той е такъв, какъвто си го сътвориш. Нищо не идва отвън - всичко е отвътре.", допълва тя. "Най-голямата ми болка беше, когато загубих баща ми. Много държах на него и много ме болеше. Когато той почина трябваше да пея, когато го подгревахме - трябваше да подгрявам Лепа Брена. ", със сълзи на очите споделя певицата.

/blitz.bg/

 


Още за: Камелия   омраза   години   Още от: Живот

Принтирай статия
2 коментара
10 Февруари 2018 10:17 | хаха
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

ДЪРТА ПАРАНТИЯ


10 Февруари 2018 10:18 | хаха
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

стара баба продухана флигорна
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката