Луд скандал: Наш спортист тормози семейна пловдивчанка с порно! Отправя смъртни заплахи 

20 септември 2021 07:16   2 коментара   4815 прочита


  
Ревнив ММА боец накарал известна пловдивчанка да мастурбира, записал я на видео, а когато тя го напуснала, той пратил неприличния клип на 15-годишния й син. 

Тормозът върху жената, която зарязала съпруга си заради боеца, включвал и закани с убийство на нея и семейството й, както и заплахи за огласяване на пикантерии от личния й живот пред телевизиите, пише "Монитор". 

Мъжът, чието първо име е Марио, е вече подсъдим, и то по четири обвинения на прокуратурата. По време на разследването той не е признал фактите и обстоятелствата в обвинителния акт и затова делото срещу него стартира по общия ред, става ясно от разпоредителното заседание. То е било отлагано два пъти, но вече в средата на октомври т. г. предстои разпит на свидетели по общия ред. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+) 

Всичко започнало през януари 2018 г., когато жертвата и нейният съпруг обмисляли раздяла. Тогава жената, която условно ще наречем Пенка, получила покана за приятелство от Марио във "Фейсбук". Двамата започнали да си пишат по месинджър, а в края на месеца се видели в заведението, където дамата работела. Тя била доста известна, защото е участвала в интересно тв риалити. Само седмица-две по-късно Пенка напуснала съпруга и сина си, като се преместила да живее при любовника си. 

Първоначално отношенията им били прекрасни, но с течение на времето подсъдимият започнал да проявява все по-бурна ревност към Пенка. 

Той започнал да й звъни нон-стоп по телефона, да ходи в работата й и там да й вдига скандали. Почти не я оставял сама. Причаквал я пред работа, а в дома им карал Пенка да включва високоговорителя на телефона си, дори когато бърборела с майка си. Жената се чувствала неудобно от колегите си и сменила местоработата си. 

В същото време тормозът от ММА боецът не стихвал. Само месец, след като се събрали да живеят заедно, Пенка трябвало да отиде в Спешното, за да зашият жестоко порязаната й ръка. Любовникът й вече настоявал тя да се разведе със съпруга си, с когото да поделят семейното жилище. Когато боецът се ядосвал, започвал да блъска и да чупи всичко наред. 

Пенка осъзнала, че връзката й няма бъдеще и искала да го напусне. ММА боецът обаче я плашел, че ще я залее с киселина, за да не бъде повече хубава, че ще влезе в стария й дом и ще убие както мъжа й, така и сина й, а накрая и нея самата. Връзката между двамата претърпяла обрати, като Пенка ту се връщала при съпруга си, но при поредната порция заплахи, че любовникът ще изпрати пикантерии на телевизиите, тя пак се връщала при него. 

При едно от връщанията той я заснел на видео как мастурбира. После й обещал да изтрие неприличния клип, но не го направил. При поредната им раздяла, го пратил на непълнолетния й син. Междувременно жената изкарала ограничителна заповед срещу Марио, която той нарушил, а фасадата на блока й в Пловдив била надраскана с неприлични надписи с нейното име. 

По време на делото ще бъдат разпитани над десет свидетели. До следващото заседание ММА боецът е на свобода с парична гаранция от 2000 лева. 

  
 

 


 

2 коментара
24 Септември 2021 09:04 | Maklakovznn
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

http://keywordpult.ru - Аргумент егэ трусость
http://keywordpult.ru - Бюджет развития реферат
http://keywordpult.ru - Судебные гарантии реферат
http://keywordpult.ru - Перевод контрольного слова
http://keywordpult.ru - Диплом лучшей директору


09 Октомври 2021 00:39 | Emeljancevvok
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

https://telegra.ph/zakazat-reshenie-kontrolnoj-raboty-09-29-2 заказать дипломную срочно

Как оформить заказ
1) Заполните форму заказа на нашем сайте
Нажмите на кнопку «Заказать работу»
Авторизуйтесь через Вконтакте или заполните ваши контактные данные в открывшейся форме. На указанные вами контакты придет уведомления о цене вашего заказа, вопросы менеджера и другая полезная информация.
Дайте максимально развернутую информацию о Вашем заказе, сроках выполнения и прикрепите файлы, если они есть.
2) Внесите предоплату 50 процентов, чтобы мы приступили к выполнению.
3) Следите за вашим заказом. Вы можете следить за статусом вашего заказ в личном кабинете. Также согласовывать все детали выполнения работы с Вашим автором.
4) Когда Ваш заказ будет готов полностью, Вы можете ознакомиться с его частью. После этого необходимо внести остаток оплаты, чтобы скачать весь заказ. Все файлы вашего заказа можно скачать в личном кабинете или попросить менеджера выслать их вам на почту.
5) Сдайте работу на отлично!
https://telegra.ph/zakazat-referat-onlajn-09-29-19 заказать дипломную работу срочно


@tele
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката