Мъжът ми отиде до тоалетната и тогава случайно разбрах гнусната му тайна 

23 септември 2022 06:03   2 коментара   5706 прочита


 

Какви ли не неща могат да се случат в едно семейство. Всеки човек има своите тайни и чудатости и именно заради това трябва да познаваме добре половинката си – за да няма изненади. 

Е, не такава е историята в семейството на жена, пожелала анонимност. 

Драмите при нея започнали съвсем случайно. 

„Една сутрин мъжът ми се събуди, взе телефона си и отиде до тоалетната. Аз останах в леглото. След няколко минути обаче Bluetooth колонката, която бе в спалнята се свърза с телефона му. 

Именно тогава чух какво прави той в тоалетната. Така разбрах гнусната му тайна, която ме потресе“, казва жената. 

Случилото се изненада не само нея, но и всички онлайн потребители, които научиха историята й. 

„Колоната се свърза с телефона на мъжа ми и тогава чух, че в тоалетната той гледа порно“, казва жената. 

„Почувствах се ужасно. С него нямаме интимни отношения от много време – той просто не ме иска, но изглежда има нужда от порното и да се самозадоволява“, допълва тя. 

Веднага щом мъжът й излязъл от тоалетната тя му казала какво се е случило, какво е чула и го попитала защо й го причинява. 

Първоначално той отричал да е гледал порно и да е мастурбирал, но в последствие признал, но й казал, че това бил първият път, в който прави такова нещо. 

Повечето онлайн потребители, научили за семейната драма, бяха раздвоени. Мнозина взеха страната на жената и смятаха поведението на съпруга й за обидно. 

„Това е напълно несправедливо спрямо вас“, пише един от тях. „Не мога да повярвам, че си се омъжила за него“, добави друга. 

Някои потребители обаче се обявиха в защита на мъжа, изловен в крачка. Предполагаха, че той може да има някакво заболяване или психическо разстройство, за да предпочита да гледа порно и да се самозадоволява, но да не прави секс с жена си. / jenata. blitz. bg 


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
2 коментара
24 Септември 2022 23:02 | ГРОБАРИЯ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ас съм от страната на мъжъ защото и ас правя същото.


26 Септември 2022 11:35 | Фанети Мазакура
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ами стрината ако се е запуснала, надебеляла и не иска да се ебе, какво да прави мъжа и? По-добре ли ще е да пръска пари по платени курви?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката