Натали Трифонова втрещи с поведението си в шоуто " Кой да знае"

02 февруари 2024 09:54   5171 прочита


Най-красивата синоптичка на родния ефир снощи участва в  шоуто „Кой да знае” в отбора на актьора Христо Пъдев.В последно време русата фурия редовно е критикувана за мини тоалетите, с които застава пред картата на времето.

Самият Сашо Кадиев я представи като  жената с най-дълги крака, в целя роден ефир, но тя веднага му се озъби, че наистина има безкрайни крака, но от продукцията са ги скрили.

Публиката бе изненадана неприятно, но не от фигурата на Натали. А от грубото й държание със съотборника си. Чаровната блондинка бе някак превъзбудена и дали защото бе притеснена да не се изложи, или обичайно така се държи пред обектива на камерата, но не направи добро  впечатление.

Всички очакваха от нея да е по-мила и сговорчива и нежна. А тя не спря да прекъсва Пъдев, който остана безмълвен на няколко пъти и не можа да каже какво мисли. Трифонова не спря да го контрира като на няколко пъти в ефир се обърна към актьора с „бе”.

Публиката обаче не й прости изцепките и я попари с коментари: „Не съм очаквал от тази хубавица да има такова брутално и  невъзпитано поведение. А това просташко  обръщение на „бе” ми дойде в повече!”, пише възмутен от красавицата зрител.

Kluki.net


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката