Панаир да има! Синът на Фики чукна 6 годинки (Фамилия Стораро му спретна цяла сватба)

22 февруари 2024 08:12   2997 прочита


 

 

Празникът на Тони Стораро-младши събра млади и стари насред огромна зала, украса, музика и гости. И макар да навърши само 6 години, синът на Фики от малък свиква светът да се върти около него.

С цяла сватба се разписаха родителите му, за да отпразнуват заветната шеста годинка в живота на детето си. Кадрите, които се появиха в Мрежата, са умопомрачителни – момчето е наконтено в тон с баща си, а около него се вият отбор пременени музиканти.

За празненството сили и глас не скъпят и някои от колежките на татко му. Есил Дюран, Деси Слава, Роксана и Софи Маринова уважиха партито и вероятно всички те са закършили по някое парче. На едно от видеата глас извива Софка, а семейството танцува около нея. Голяма част от гостите са насядали по масите, докато на дансинга като ученици са строени камерите и музикантите.

Така малкият определено ще запомни рождения си ден. В компанията на чалга ритми, танци, тъпани и пр. той вече е голямо момче. Фики Стораро също поздрави сина си и написа, че всички му желаят най-доброто и че винаги ще бъдат до него. А дали и хлапето ще грабне микрофона след време, времето ще покаже.

ladyzone.bg


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката