Продавачка в бижутерия даде добър урок на неверен съпруг  

18 май 2021 08:18   6206 прочита


 Продавачка в бижутериен магазин измисли хитър начин как да съобщи на съпругата на свой клиент, че той й изневерява. Младата жена разказа любопитната история във видео, което публикува в профила си в TikTok. 

В клипчето Зоуи Роу разказва как в магазина, в който работи, дошъл мъж, който търсел подарък за съпругата си по повод 10-ата годишнина от сватбата им. Той избрал бижу, на което бил гравиран надпис "моята прекрасна съпруга". 

Зоуи го попита дали не би искал да купи и нещо друго. А мъжът отговорил, че не смята да взима нищо повече за жена си, но би искал да избере някое бижу и за любовницата си и да го плати с друга кредитна карта. 

Защо женените мъже се влюбват в неомъжени момичета 

Пред слисаната консултантка той обяснил, че скоро с любовницата му щели да празнуват една година от връзката си. 

Роу му помогнала да избере и другия подарък, а клиентът я помолил да надпише опаковките, за да не ги обърка. На едното пакетче трябвало да напише буквата "К", тъй като съпругата му се казвала Кристин, а на подаръка за любовницата - "Л", защото се казвала Лора. 

Продавачката обаче решила да даде урок на неверния съпруг и нарочно сменила буквите върху подаръците. 

За по-малко от седмица видеото й събра 7, 2 милиона гледания и 1, 8 милиона харесвания. Част от потребителите одобряват постъпката на продавачката и я наричат "женска солидарност". Някои пък се шегуват, че не всички герои носят плащ. 

Подла колежка отмъкна гаджето й, но тя й отмъсти по уникален начин 

Разбира се, намират се и такива, които обвиняват младата жена, че си пъха носа в чужди работи. Омъжените жени обаче я защитават, отбелязвайки, че биха искали да знаят, че съпругът им кръшка и не пропускат да я похвалят за видеото. /jenata. blitz. bg 
 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката