Русата Златка направила аборт от Карен? 

20 юни 2022 05:15   2349 прочита


 ? 

Златка Райкова май е направила аборт от арменеца Карен Хачатрян. Преди по-малко от месец плеймейтката бе засечена пред кабинета за проследяване на бременност в клиника „Надежда“. От последните снимки на изкусителката се вижда, че тя няма никакъв корем и тренира усилено във фитнеса, забеляза Lupa. bg. От близо седмица пазарджиклийката не е споделяла и фотоси с любимия си Карен, което ни навежда на мисълта, че може двамата да са се разделили след като Райкова е премахнала бебето. 

Последователите на блондинката не изключват и възможността Златка да е направила спонтанен аборт, а не умишлен. Със сигурност силиконката е забременяла непланирано от бившия тенисист и най-вероятно не е искала отново да ражда. 

Плеймейтката се хвана с арменеца за да натрие носа на неверния Благо Джизъса, но не искала да задълбочава отношенията си със смуглия мачо. 

Златка има един син от Благо и все още не е готова нито за втора рожба, нито за толкова сериозна връзка, издават от обкръжението й. Блондинката сама захапа бившия си, че само прави деца, но не знае какво е бащинство. 

„Няма да си правя пиар с раздялата на едно семейство. Аз имам най-прекрасното нещо на света - детето ми. Някои хора и 10 да направят, няма да знаят какво е” – призна красавицата, визирайки петото дете, което очаква Благо Джизъса от новата му Полина Спасова. 

Lupa. bg 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката