Семеен ад, насилие, тормоз и изневери! Историята на Росица Пейчева, станала майка на 50 години

23 май 2024 06:46   7547 прочита


 

 

Народната певица стана майка за трети път на 50 години. Звездата от Пайнер роди момченце, което с татко му Николай кръстиха Георги, пише Минаха години. Щастливата новина съобщи самата певица: „Няма по-велико щастие! Днес, 14 май, с моя съпруг Ники станахме родители на едно прекрасно момченце! Да ни е живо и здраво, и с много късмет! Благодаря на Господ Бог, Св. Богородичка и екипа, който се погрижи за нас!“

Пейчева има две пораснали деца – момче и момиче, от първия си брак. Тя се развежда след дълъг семеен живот, който за нея бил ад. Преди около 4 години Росица среща сродната си душа в лицето на настощия си съпруг. През февруари, когато вече е в напреднала бременност, народната певица се осмели да разкаже за премеждията по време на предишния си брак.  Тя търпяла цели 22 години насилие, тормоз и изневери от първия си съпруг.

Росица сподели изповедта си, като първо изтъкна, че очаквала негативни и несправедливи коментари, след като съобщила, че чака трето дете. За нея тази бременност била много различна от предишните две.

„Първият шамар в живота ми не бе нито от мама, нито от татко, а от бащата на децата ми, и то точно в 5-ия месец на първата ми бременност… Ще кажат някои: Ами заслужила си го е. След вечеря измих чиниите, седнах, защото натрупвах албумин в краката, но не бях забърсала масата. Това беше поводът, за това беше заслуженото. Излишно е да казвам, израснала в прекрасно семейство, без насилие и подобни ситуации, каква рана зейна в душата ми… С невинно създание на сърце в корема ми къде да отида? Да се оплача? На кого? На родителите ми, които не бяха ок с брака ми. Че бях поредната трета съпруга?“, изля Росица Пейчева душата си.

Тя се поддала на младостта си. Когато се омъжила за първия си съпруг, музикант, Росица била на 19 години. „Наивница“, както се определи, и „съжалителна към предлагащата й се тогава любов“. В началото извинявала поведението на съпруга си с предишния му опит в първите му два брака.

„Този шамар продължи да се случва 22 години, и не само той. Нито аз, нито рожбичките ми гъкнаха някъде, защото, за голямо съжаление, имаше и за тях“, сподели певицата.

През годините се случвало тези от близките й, които знаели какво се случва в дома й, да я попитат защо търпи. Росица им отвръщала, че не разбират майчиното сърце и същност, болката от въпроса на невръстното дете: „Мамо, къде е тати?“. Комшиите чували всичко, досещали се какво се случва зад стените на дома на Росица Пейчева, но никой не се намесил.

„Мълчах, търпях. Банята беше моето уединение. За мен тогава нямаше други алтернативи. Не съществуваха друг живот, друга кариера, камо ли мъж“, сподели тя. Спасението й било да учи и работи.

Певицата, която е завършила Националното музикално училище за фолклорни изкуства в Широка лъка, се дипломира в Академията за музикално танцово и изобразително изкуство в Пловдив, а през 2009 г. защитава и магистратура по арт-мениджмънт. Работела на четири места – учител в гимназията, зад касата на семейната книжарница, в читалището вечер, занимавайки се с децата, които пеят, и с оркестъра, с който пеела по това време. В същото време Росица била и студентка, готвеща се за изпити, майка, съпруга и домакиня. „Явно съм била много силна и да работя, и да уча, и да се грижа за дом, семейство, дечицата ми, моето спасение“, каза тя.

Съжалява, че е търпяла, защото й домъчнява за самата нея какво е преживяла. В същото време отчита, че децата й са имали двама родители. „8 години след даден съдебен развод, продължих да живея с бащата на децата ми и настъпилия момент на осъзнаване – не само за мен, а и подкрепата от децата ми, и на тях им беше писнало вече, но доста по-големи, на години, не искам да продължа така… Няколко години, къде имаше извинения, къде, че ще има промяна и аз му давах шанс, и последвалата трагедия. Жесток егоизъм, и както каза мой колега – от голям ергенлък… Любовта не се задържа така! Живееща в голям страх от самото начало и детските години на децата ми, заплашвайки ни още тогава, манипулирайки ни, че ще се хвърли с колата, или друга кончина ще направи на живота си, за да сме под неговото „Каквото кажа АЗ“, сподели Росица Пейчева.  

Тя призна още за изневерите на първия си съпруг. Знаела за тях. Изтърпяла ги. Години след официалния им развод минувач в пловдивски парк открива първия й мъж обесен. Не оставил предсмъртно писмо. Когато полицаите се свързват с бившата му жена, тя изпада в шок. Успява само да промълви, че имал проблеми с алкохола.

Днес е щастлива в любовта. За втория си съпруг Николай казва, че й е сродна душа. През 2020 г. той я изненада с годежен пръстен. Радват се на щастие и хармония, а вече и на плода на любовта си – сина си Георги.

Певицата забременяла с него непланирано, но нито за миг не се замислила дали да се откаже. Наскоро Росица призна, че наистина тази бременност не е планирана и в началото е имала колебания дали да задържи бебето. Но според нея има неща, които се случват така, както ги е решила много по-голяма сила от нас.

Hotarena.net


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката