Служителка на Дългия: Слави Трифонов е кошмар, крещи и чупи телефони в стените! 

14 юни 2021 08:09   7970 прочита


  
За деспотичния нрав на Слави Трифонов, който абдикира от предстоящите парламентарни избори, се говори от години. Хората от екипа му обаче никога не са си позволявали да коментират публично униженията и жестоките скандали, които търпят от шефа си, тъй като за подобни изяви се отнасяли сурови глоби. 

Бивша служителка на Дългия обаче прави шокиращи разкрития за безобразното му поведение в интернет форума „БГ Мама“, където хиляди жени от страната дискутират всевъзможни теми. Подчинената на Слави се е подписала с псевдоним, за да не си навлече гнева му, но е вписала, че е жена на 45-годишна възраст. „Ами, пожелайте си го Слави и ще го получите. Аз понеже съм работила едно известно време с него, не за него, а с него и шоуто му, та знам що за човек е. Както написа някой по-нагоре – деспот. Но и това е малко. Хората от екипа му реват от него, и то буквално, що народ не издържа и се махна. То не беше Евтим Милошев, Росен, сценаристи, балерини, певци... Как пък една жена не го издържа. Кошмарен е, вика, крещи, чупи телефони в стените. Как изобщо издържаха някои хора там, се чудя... Няма такава гад, егоцентрик и самовлюбен. С патриотите е патриот, с чалгарите е чалгар, с обикновените хора и той обикновен. Фалш от всякъде. А вие гласувайте, гласувайте... “, пише възмутената жена, работила с Трифонов. 

Досега единствено напусналият отдавна кораба на Дългия Любо Нейков си е позволявал да споменава, че екипът и сценаристите са били глобявани по минимум 200 лева, ако шефът им не е на кеф и го подразнят, нарушавайки казармените порядки, които е въвел. Другите обаче се страхуват да не ги застигне отмъщение, ако извадят на бял свят подобни факти от зад кулисите. 

Припомняме, че през 2019 г. софиянката Хубавена Ненкова сподели в интернет пространството, че гардове на Трифонов са ударили колата ѝ в столичния кв. „Изток“, а след това от втория автомобил от ескорта на чалгаря, пълен догоре с мускулести охранители, скочили и започнали да ѝ се ежат, заплашвайки я с физическа саморазправа. Потърпевшата бе публикувала писмото си на официалната страница на шоуто на чалга месията във фейсбук. Впоследствие обаче той побесня от разкритията ѝ и започна публично да я издирва, вследствие на което жената бе изключително разтревожена и притеснена.

retro bg
 
 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката