Съпругата на Ким Чен Ун и нейната жестока житейска история: Той заличил миналото й, тя търпи оргии ...

19 май 2020 13:37   1 коментар   7821 прочита


Първата дама на Северна Корея очевидно не процъфтява в брака си с Ким Чен Ун, според съобщения в медиите

Севернокорейският лидер е една от най-мощните фигури в света, чийто ход винаги се следи отблизо, а съпругата му Ри Сол Ю е истинска загадка както за северните, така и за чуждестранните медии.

Светът често е шокиран от действията на Ким, които включват това, че той забранил сватба, убил брат си, уредил държавата да изглежда така, че всичко всякаш е наред и очевидно повлиял на жена му - негативно. Ри Сол Ю е истинска красавица и се появява със съпруга си на публични събития като първа дама на Северна Корея, а медиите спекулират, че миналото й е заличено от Ким. Никой не знае точно кога се е родила, изчислява се, че тя е родена между 1985 и 1989 г. Освен това се твърди, че Ри Сол не е истинското й име, а псевдоним.

Мнозина смятат, че Ким е заличил миналото й и че само той й казва какви подробности е позволено да разкрие пред обществеността за себе си. Завършила е гимназия в Пхенян, учила музика в Китай, което не е изненадващо, защото лидерът на Северна Корея е голям почитател на музиката и танца. Някои смятат, че Ри Сол е отгледана да бъде негова съпруга ...

Посочва се, че тя е била част от оркестър, с който е  ходила на изпълнения няколко пъти седмично известно време, но всички доказателства от тази фаза са унищожени. Бракът на Ким и съпругата му е уреден през 2008 г. от бащата на Ким, преди да получи инсулт, съобщава BBC. Когато Ри Сол не се появява на публично място, се смята, че съпругът й не й позволява да го направи. Смята се, чедвамата  имат две деца, едното е родено през 2010 г., а другото през 2012 г., периодът, в който първата дама на Северна Корея не се е появявала на публично място.

Според съобщенията в Северна Корея има „Пета дивизия“, харем с около 2000 жени, чиято работа е да забавлява партийни служители и да правят секс с тях. Тя съществува от времето на управление на Ким Ир Сен, който използвал жените за забавление.

Съобщава се, че Ким е продължил подобна традиция и се забавлява с жени, които организират оргии в харема, докато съпругата му Ри Сол трябва да понесе всичко това...

tocka.com.mk

1 коментар
19 Май 2020 13:58 | Беко Шебеко
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Искам в харема да им го слагам на 2000-те корейски "котета"!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката