Сузанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си

09 октомври 2017 10:30   2 коментара   23472 прочита


Скандалната 14-годишна певица Сузанита гостува заедно със семейството си в предаването "Папараци", вече с водеща Венета Райкова.

Първият въпрос, който Райкова отправи бе към майката на изпълнителката, която преди време призна, че страда от рак на гърдата. Шени разкри, че за нея тази диагноза е предизвикана от 90% стрес и че в нашето общество липсват позитивизъм и усмивки. Тя допълни, че е оперирана преди година, но туморните й маркери скочили много след изявата на дъщеря й в публичното пространство.

"Ние я подкрепяме, обичаме, харесваме това, което прави и знам, че тя е много борбена и няма да се предаде". Шени призна, че с подобна диагноза се живее трудно и тя живее живота си ден за ден. Дъщеря й Сузанита разкри, че именно заради това и тя живее за мига. "Греба с огромни шепи от живота" - допълни 14-годишното момиче. "Дотук показах тяло, че съм обладана и така нататък, сега трябва да докажа коя съм.

Мога да кажа, че не съм прочела кой знае колко книги, ето на това ниво съм. В днешно време много рядко се отваря книга да се прочете. Шени разкри, че за песента "Луцифер и Буда" никой не е помагал на дъщеря й и, че тя е пробивна и самостоятелна от малка. За да изкара пари за клипа тя цяло лято мила коли и помпала гуми. По този начин тя събрала сумата сама и не ангажирала родителите си финансово. Оказва се, че след противоречивата слава, която си спечели Сузанита, нейни съученички са я проклели да катастрофира по пътя за второто й участие в кариерата. Причината била, че те й завиждали за славата, която е достигнала.

"Аз не съм я възпитала по този начин, по-добре да прави това, което прави да "туърква", да пее и да танцува, отколкото да пожелаеш смъртта на някого. Това е нещо отвратително." - допълни майката на Сузанита. Младата изпълнителка разкри, че е завършила миналата година с отличен 5,50, въпреки че е имала важни матури. Сузината допълни, че истината за нея се крие в това, че "всъщност може да си поставя лица, аз съм една пред камера, една в живота и друга в училище. Всичко зависи от това каква искам аз да се представя. Мога да бъда много дива, много скандална, когато си поискам, мога да бъда и много добра, много невинничка." Btv.bg

2 коментара
13 Октомври 2017 14:41 | 3211
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

Много неприятни и простовати хора.


05 Октомври 2018 15:58 | Оня
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

"гребе с шепи от живота... " На 14 години! Ще гребе, колко да гребе? Докато се спаружи и мухляса, а с тоновете помада, които още от сега използва, няма да отнеме много време. Не била чела много книги! А изобщо можеш ли да четеш? Едва ли.. Просто една 14-годишна глупачка, която се е взела насериозно.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката