Тази СНИМКА с Албена Вулева в трамвай взриви мрежата

22 септември 2020 13:01   5481 прочита


Пост в социалните мрежи разгорещи страстите на потребителите. Снимка на бившата телевизионна водеща на предаването “Скандално жълто” Албена Вулева в трамвай номер 10, събра над 300 коментара за по-малко от час.

“Текстът към фотоса гласи: Албена Вулева и Людмила Захаджаева.. VIP-ове в трамвай No 10”.

Част от потребителите се подиграха на водещата, но по-голямата част се изумиха на това, че за много хора едва ли не е ненормално да се возиш в трамвай к да използваш градския транспорт, пише Glas.bg.

“Звезди от световна величина ползват градския транспорт (Джейк Джилънхол, Киану Рийвс, Лана Дел Рей, Риана). Само хора с провинциален манталитет, които освен маршрута на трамвай 10, друго не познават, намират нещо срамно у това, казва потребител на Facebook.


“Кое е смешното? Не разбирам.

Притесних се да не би присмехът да е поради липсата на парц.. маски. Но като гледам коментарите - повечето са насочени към това, че се возят в градския транспорт. Нали всичкото българи сме потънали в охолен живот, че да видиш съгражданин да се вози в градския транспорт.. Срамно си е! Не ли?

Егаси първенющината на див селяк, теглил кредит да си купи кола 15-та употреба, гладувал, за да си купи грозни, но скъпи дрехи... За да изглежда паралия. Пффф, ужааас, гнусотия”, казва друг потребител на социалните мрежи. Коменатарите продължават.


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката