Tози народ праща децата си в секс общежития, за да се учат на любов и още нещо 18+ 

06 януари 2021 22:43   1 коментар   4280 прочита


  

 
В свят, в който моногамията господства, племената гонд и мурия в индийския щат Чхатисгарх практикуват секс преди брака, при това с многобройни партньори, съвсем свободно. 

Да имаш няколко сексуални партньора е нещо, на което се гледа с лошо око. Дори мисълта за секс преди брака е грях в много индийски общества, пише edtimes. in. 

Сред тези племена, обаче, действа системата „гхотул“, при която мъжете и жените могат редовно да сменят партньорите си. Тези хора имат по-голяма свобода над живота и телата си. 

Племето, в което черпят гостите със секс 

„Гхотул“ може да се опише като независима, автономна детска република, в която неомъжените момичета и момчета живеят заедно и сами осигуряват прехраната си. Всички деца и младежи живеят отделени от селището на възрастните в голямо помещение с обща спалня. 

undefined 

Животът в детския лагер е изпълнен с множество трудности и отговорности. Децата сами трябва да се справят с опасностите, да намират храна, да донасят вода и дърва. Освен това те са натоварени с отговорни обществени задължения по време на женитба или погребение, като от тях се очаква да изпълняват ритуалните танци и песни за празненствата. Но пък се радват и на голяма свобода. 

Гонд и мурия са единствените племена, които имат такава система. От двете само мурия я практикува и в наши дни. 

 

В нея момчетата и момичетата, които постъпват там на 10 години, редовно сменят партньорите си. Всъщност, ако се занимават с някого повече от 3 дни, това се счита за нещо лошо. „Гхотул“ е от изключително значение за този народ както от социална, така и от религиозна гледна точка. 

Логиката на тази на пръв поглед скандална традиция е да се учат младите за любовта и за това как да преодоляват чувства като ревност и чувство за собственост. Вместо да ги насилват да приемат идеята за любов към себе си и  

В това „училище“ има възрастни, които надзирават младежите и вземат мерки те да следват парктиката абсолютно честно и отдадено. Жените-водачи се наричат „белоса“, а мъжете – „сиредар“. Момчетата в общността се наричат „чекс“, а момичетата – „мотиари“. 

Нощите в „гхотул“ са много оживени и започват с това, че момчетата се събират около огъня и пушат тютюн. Когато момичетата пристигнат, партито започва. Момчетата свирят на инструменти и всички танцуват. 

 

Сиредар и белоса имат последната дума кой с кого да се събере. Водачите се грижат да има равенство и всяка от страните да има равен брой възможности. 

При племето гонд има известни разлики. Там традицията не се изпълнява толкова ентусиазирано, а момчетата и момичетата се прибират след полунощ, след като всички практики са изпълнени. 

 

Сексът сред младежите се приема за напълно естествен. Ако се извършва между правилните хора - момче и момиче без кръвна връзка, в рамките на „общежитието“ и в правилното време, то сексът се поощрява. Едно от главните правила е да няма обвързване. 

Любовните колиби за безразборен секс на племето креунг 18+ 

Когато обаче между двама души веднъж вече бъде сключен брак, не съществува причина те да опорочават своя съюз с изневери и нечисти помисли. Днес тази традиция има много противници в Индия, най-вече сред учителите. Много образовани членове на тези племена са спрели да я изпълняват. Представители на мурия, възприели градския начин на живот, пращат децата си в съвременни училища, за да не правят като връстниците си в „гхотул“. 

 


 


 

 

 


Още за: Индия   училище   секс   любов   Още от: Живот

Принтирай статия
1 коментар
09 Януари 2021 18:55 | Дедо Боре
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Готов съм за даскал по практика в такви училища!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката